Vegan Παγωτό Σοκολάτα



Υπέροχο και εύκολο παγωτό σοκολάτας. Το ιδανικό είναι να έχουμε παγωτομηχανή για να μην χρειάζεται να βγάζουμε κάθε μισή ώρα να ανακατεύουμε το μείγμα μέχρι να παγώσει και να είναι έτοιμο προς άμεση κατανάλωση!

Υλικά:
2 κουτιά των 400ml πλήρες γάλα καρύδας (τα μεταλλικά κουτάκια)
3/4 κούπα σιρόπι αγαύης
3/4 κούπα σκούρο κακάο
1 κ.σ. απόσταγμα βανίλιας
3/4 κουταλάκι αλάτι
1/4 κούπα λάδι καρύδας

Εκτέλεση:
Τα βάζουμε όλα στο μπλέντερ και τα χτυπάμε καλά. Ρίχνουμε το μείγμα στη παγωτομηχανή και φτιάχνουμε το παγωτό σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Άν δεν έχουμε παγωτομηχανή, βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ κατά προτίμηση γυάλινο ή μεταλλικό και το βάζουμε κατάψυξη. Ανακατεύουμε κάθε μισή ώρα για να αφρατεύει και να μην κρυσταλλώσει μ
έχρι να παγώσει τελείως
 
Καλή σας όρεξη!



Χορτοφαγικό Παγωτό, Βίγκαν Παγωτό

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πως σας φάνηκε η συνταγή; Γράψτε μου τις εντυπώσεις σας, τα σχόλια σας ή τις παρατηρήσεις σας.

 

Πίσω από το Vegan & Νόστιμο

Translate this Blog

Yποκ/τα Αυγού & Κούπες Μέτρησης