Υλικά:
500 γρ ταλιατέλες
500 γρ μανιτάρια τεμαχισμένα
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο...
3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα (προεραιτικά)
500 γρ μανιτάρια τεμαχισμένα
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο...
3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα (προεραιτικά)
1 ντομάτα σε μικρά κυβάκια
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος
1 ποτήρι λευκό κρασί
2 κύβους λαχανικών
1 γεμάτη κ.σ. ντοματοπελτέ
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατόνερο, κρατάμε 1 κούπα απο το νερό τους και τα στραγγίζουμε.
Σοτάρουμε ελαφρά τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα μανιτάρια, μετά τα κομμάτια ντομάτας, τον πελτέ, τα ανακατεύουμε καλά και τα σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε το νερό που κρατήσαμε από τα μακαρόνια, τους δύο κύβους λαχανικών, το αλάτι, το πιπέρι και τα αφήνουμε λίγο να βράσουν σε χαμηλή φωτιά. Τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε για 1 λεπτό, τραβάμε απο την φωτιά και βάζουμε στο μίγμα τα μακαρόνια ανακατεύοντας καλά.
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος
1 ποτήρι λευκό κρασί
2 κύβους λαχανικών
1 γεμάτη κ.σ. ντοματοπελτέ
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατόνερο, κρατάμε 1 κούπα απο το νερό τους και τα στραγγίζουμε.
Σοτάρουμε ελαφρά τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα μανιτάρια, μετά τα κομμάτια ντομάτας, τον πελτέ, τα ανακατεύουμε καλά και τα σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε το νερό που κρατήσαμε από τα μακαρόνια, τους δύο κύβους λαχανικών, το αλάτι, το πιπέρι και τα αφήνουμε λίγο να βράσουν σε χαμηλή φωτιά. Τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε για 1 λεπτό, τραβάμε απο την φωτιά και βάζουμε στο μίγμα τα μακαρόνια ανακατεύοντας καλά.
Καλημέρα,
ΑπάντησηΔιαγραφήκατ'αρχήν θερμά συγχαρητήρια για το blog σου.
Θέλοντας λοιπόν, να φτιάξω την παραπάνω συνταγή αναρωτιέμαι τι θα μπορούσα να χρησιμοποίησω εναλλακτικά της κρέμας γάλακτος;