Vegan Πίτσα εύκολη και γρήγορη!

 

Λατρεύετε την πίτσα αλλά βαριέστε να μπείτε στην διαδικασία να κάνετε ζύμη και να ετοιμάσετε όλα τα υλικά, δεν έχετε τον χρόνο ή απλά δεν το έχετε με την μαγειρική; Αυτή η πίτσα τότε είναι για εσάς! Με υλικά έτοιμα χωρίς καμιά προετοιμασία, θα έχετε γρήγορα νόστιμη πίτσα για να την απολαύσετε!

Υλικά:
1 αραβική πίτα
Έτοιμη σάλτσα ντομάτας με βασιλικό, ελιές και σκόρδο (Εγώ χρησιμοποιήσα έτοιμη του Oliver)
Μανιτάρια
Πιπεριές πράσινες
Φυτικό Τυρί
Λουκάνικα φυτικά

Εκτέλεση:
Λαδώνουμε την πίτα μας. Απλώνουμε στην πίτα μπόλικη από την έτοιμη σάλτσα μας. Μετά απλώνουμε το τριμμένο τυρί, τα μανιτάρια, τα λουκάνικα κομμένα σε φετούλες, τις πιπεριές και τέλος πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο όλη την πίτσα. Ψήνουμε στους 190 με αέρα μέχριν να ψηθούν τα υλικά μας.




Χορτοφαγική πίτσα, νηστίσιμη πίτσα, βίγκαν πίτσα

5 σχόλια:

  1. η συνταγη φαινεται φοβερη.για ολοκληρη τη pizzza βαζεις μονο μια αραβικη πιτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ανάλογα τι μέγεθος πίτας θα βρείς. Η συγκεκριμένη είναι μια στρογγυλή μεσαίου μεγέθους. Μπορείς να κάνεις πολλές μικρές ή μία μεγάλη.

      Διαγραφή
  2. Ποιο φυτικό τυρί πηγαίνει καλύτερα σε γεύση; Τόφου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Bleed-through may be very frequent regarding less substantial articles and terrible level of quality written documents this have a tendency to take in printer ink immediately. https://imgur.com/a/bqeDAXi https://imgur.com/a/qn97Pm4 http://rdv5aj4sbe.dip.jp https://imgur.com/a/B96ZBPB http://d2dcpfl9ec.dip.jp https://imgur.com/a/Ahz4MMk https://imgur.com/a/ZawIiqn

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πως σας φάνηκε η συνταγή; Γράψτε μου τις εντυπώσεις σας, τα σχόλια σας ή τις παρατηρήσεις σας.

 

Πίσω από το Vegan & Νόστιμο

Translate this Blog

Yποκ/τα Αυγού & Κούπες Μέτρησης